Kuinka grillata pihvi 10 helpolla askeleella

Kuinka grillata pihvi 10 helpolla askeleella

Valmistautuminen kesällä merkitsee liian monien rantapyyhkeiden ostamista, yrittää löytää ystävänsä uima-altaalla ja oppia grillipihvin kunnolla. (jälkimmäinen on tärkein, ilmeisesti.) Täysin keitetty pihvi on huippu saavutus grillaus maailmassa, mutta se on helppo sekaisin, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Tee nämä 10 sääntöä sydämeen, eikä sinun tarvitse luottaa kelloosi tai jopa reseptiin. Grilli-kyky pysyy ikuisesti luusi.

1. Anna sen lämmetä

Ota pihvi ulos jääkaapista ja anna sen tulla huoneenlämpöön noin tunti ennen kuin kokki sitä. Ohita tämä vaihe ja lopputulos tulee pettymään. Kuten Rob Levittin Chicagon teurastaja & ampuja kuvailee: ”Ulkona on hiiltynyt ja sisäpuolella on enimmäkseen harmaata lihaa, jonka keskellä on pieni punajuuri”.

2. Tarkastele paksuutta

Kuinka grillata pihvi

Yksi-ja puoli-kaksi tuumaa ei ole mikään mielivaltainen mittaus, kun kyseessä on voimakas leikkaukset, kuten rintakehä tai New Yorkin nauhat. Sen sijaan tämä paksuus takaa, että pihasi saavuttaa täydellisen hiilen ulkopuolelta samalla kun sisätilat saavuttavat ihanteellisen lämpötilan.

3. Suolaa, suolaa ja suolaa uudelleen

Muutama tunti ennen grilliä, kevyesti ripotta molemmin puolin pihvi suolalla; laita se telineeseen, joka on asetettu reunustavalle leivinpaperille. Suola auttaa soluja säilyttämään veden, joka takaa mehukas liha. Ennen kuin asetat sen grillille, kuivaa paperipyyhkeillä ja suolaa lihaa uudestaan. (käytä kosher-suolaa, suuremmat jyvät tekevät ylimääräisestä kuoresta.) Lopuksi siirrä jonkin verran ”fleur de sel” pöytään ripottele viipaloitu pihvi lisää makua varten.

4. Kopioi oma pippuri

Pepper ei vain lisää mausteen osaa pihveihin, vaan se lisää myös rypistyä. Haluat yhdistelmän hienoja, keskikokoisia ja isoja kappaleita. Tämän saavuttamiseksi kaada kokonaisia ​​pippureita uudelleensuljettavassa muovipussiin ja murskata ne raskaalla pannulla.

5. Rakenna kaksivyöhykeinen tulipalo

Rakenna kaksivyöhykeinen tulipalo

Haluat kuuma puoli heittää lihan ja ei-niin-kuuma puoli lopettamaan ruoanlaitto. Jos sinulla on kaasugrilli, se on helppoa: pitää yksi poltin alhaalla, kun taas muut tulevat täynnä räjähdystä. Jos olet ruoanlaittanut hiilijauhoja, käytä pihdejasi rakentaa parranajon rampin, joka kiipeää grillin yhdelle puolelle luoden erittäin alhaisen hallinnan.

6. Tunne lämpöä

Mistä tiedät, milloin hiilet ovat valmiita? Kun liekit ovat kuolleet ja hiilet ovat hehkuva oranssi, käytä 2-2-sääntöä: laita kätesi kaksi tuumaa hiilen kuumin osan yläpuolelle. Jos pidät sitä siellä kahden sekunnin ajan – enempää, ei vähemmän – sinun on hyvä grillata.

7. Ohjausvalot

Kivennäisvesi ja kuumavalssatut hiutaleet = haudutettu, karsinogeeninen pihvi. Älä käytä spritz-pulloa vettä, jotta liekit pääsee liipumaan. Ja kannen asettaminen grilliin ei haittaa tulta tarpeeksi nopeasti. Jotta silmänräpäisit silmänräpäyksessä vahingossa, liu’uta sitä kevyesti paistoihin, kunnes pihdit tulevat. (jos heität lihan ympärille, ravistat enemmän rasvaa ja aloitat toisen tulen.)

8. Käytä todellista puuhiiltä

Käytä todellista puuhiiltä

Kova puupolttoaine polttaa kuumempaa ja nopeampaa kuin valmistetut briketit. Ei ole väliä, käytätkö tuoretta vai mesquitea, kunhan näyttää siltä, ​​että se tuli puusta eikä rakentamisen palasista. Haluat pihasi maistuvan vähän savua, ei kemikaaleja.

9. Älä arvaa – käytä lämpömittaria

Lämpötila on 52 astetta, mikä tarkoittaa keskikokoista harvinaista. Instant-lukea lämpömittarit takaavat, että saat sen oikein.

10. Anna lihan levätä

Kymmenen minuutin lepäilyä ei ihmeitä pihalle – ei tarvita folion teltta. Kuidut rentoutuvat. Mehut levitä. Värit kalibroidaan uudelleen ja makuja säilytetään. Ajattele sitä disco-napuksena proteiinille. Muista: kärsivällisyys on hyve. Olet tullut tähän asti; Älä tuhlaa porterhouse-täydellisyyttä.