Hohtava grillattua kesän detox saladia

Hohtava grillattua kesän detox saladia

Detox-salad-päivät ovat meille päältä! Tonnit tuoreita tomaatteja, grillattua romainia, katkarapuja, avokadoja ja korianteroja ja kalkkia, enkä voinut rakastaa sitä enempää.

Avokadot ja kurkut! tomaatteja ja paprikaa!

Grillattua maissia ja romainia ja pieniä katkarapuja!

Yrtit ja suolaa ja sitrushedelmiä!

Ahhhhh!

Gang on kaikki siellä, kuten kaikki yhdessä kulhossa, joka tekee unelmista totta. On liian hyvää olla tosielämä, melkein. Erityisesti ottaen huomioon, että tämä ei ole vain maku-texture-värinen sateenkaaren iloksi, mutta se on terveellistä terveellistä ja tuo kesäsi hehkuasi.

Tiedät kuinka kesä on

Toistuvat yöt patio-lounging liian myöhään ystävien kanssa tai viikon mittainen matka matkustamoon tai muuhun lämpimään säätilaan, jossa juomat, sirut ja dips olivat kaikki mitä todella tarvitsisi … kunnes hetki alkoi tuntea vähän ylidonia suolasta ja hiilihydraateista, ja sitten yhtäkkiä niitä ei tarvinnut enää.

Yksi asia kuitenkin: vaikka olet valmis siirtymään Chips And Dip Lifestyle -tapahtumasta, tarvitsette vielä ruokaa, joka maistui hyvältä. Aina, kaverit. Se tarvitsee aina maistua hyvältä, koska emme kompromisseja ydinarvoihimme. Lupaa nyt, ettet kompromisse.

Tiedät kuinka kesä on

Joten sitten ostit joitain hyviä tukevia romaine-sydämiä, ehkä katkarapuja tai ehkä kanaa tai ehkäpä, ja joukko muita värikkäitä vihanneksia viljelijöiden markkinoilta ja avaat grillin.

Kermainen avokado-korianteri kastikkeella jalapeñolla, joka on hyvässä mittakaavassa, grillattua hienonnettua ruokaa ja raakapihanruokaa, ja sinä liotat kesällä. Tämä on kesäisin hienoin tunne.

Voimmeko puhua lyhyesti siitä, kuinka romaine-salsaa on – Voisin kirjaimellisesti vain syödä suolaista grillattua salaattia suoraan aterian. Tämä kuulostaa varjoiselta, tiedän sen, mutta ystäväni Alex ja Sonja opettivat minulle grillattua romaania tapoja muutaman kesän ajan, enkä ole palannut siitä lähtien.

Samoin, jos tarvitsimme toisen syyn tehdä suuria astioita avokado-korianterikastiketta kesä-, heinä- ja elokuun aikana, meillä on se täällä. Harjattu näiden pienten katkaravun varsien päälle? UGH on liian täydellinen.

Totuus, kaverit – me syömme tätä reg varten hyvä kesän nollaus. Ja myös mahdollisuuden istua patioon ja olla valkoviiniä viilentävässä grillitilanteen valvonnassa. S / o bae hänen grilli mastery.

Detox-salaatti voitettavaksi – tervehdi ihastuttavia Happiest Glow Food -tuotteita iholle, keholle ja kesän sielulle!

Tarkoitan, eikö ollut elämä vain kesällä?