Grillattuja porsaanleikkujuomia maustetulla balsamisella grillattua persikkaa

Grillattuja porsaanleikkujuomia maustetulla balsamisella grillattua persikkaa

Joskus on vaikea sanoa hyvästit. Ellei sinulla ole jotain kirkasta ja kiiltävää ja uutta tervehdyttävää. Ja jos se tekee herkullista ruokaa, sitten minun kirjaani, tervetuloa matto on aina valmis.

Olemme äskettäin tyytyväisiä uuden perheen lisäykseen ja antoivat hyväntahtoisen joukkueen luotettaville kesätovereillemme. Ja niin aloitamme tämän päivän postia aallon hyvästi ja hyvin toivotamme 15-vuotisen + kaasugrillimme, joka varmasti löytää erinomaisen uuden kodin heti, kun asetamme hänet hillimään. Hän palveli meitä hyvin, mutta sen jälkeen, kun useat grillioperaatiot ja käynnistin, joka unohdettiin velvollisuutensa ja toi liikaa läheltä piilotettuja silmäripsejä ja laaja WHOOMP, kun hän lopulta tuli tulelle, oli tullut aika.

Heinäkuussa pidetään kansallisena grillimaksuna, kirkas ja kiiltävä uusi grillin lisäys tulee saamaan harjoittelua, koska otan huomioon ja jakan uuden viikoittain grillattua reseptiä. Menemme pidemmälle kuin hampurilaisten ja koirien tavanomaiset grillimaksut, jotka sukeltaisiin yksinkertaisiin, mutta mehukkaisiin pakattuihin makuelämyksiin, jotka auttavat sinut kilpailemaan räjähtämään barbiea.

Tämän viikon grillin aihe on lihaa. Ensimmäinen resepti ulos portista on tämä Grillattua porsaanruohoa mausteisella balsamisilla grillattua persikkaa. Pitkä nimike suhteellisen vähän ruuan reseptiä varten, joka on täysin jumalallinen kiitos suolaisen suolaveden suolaa auttaakseen tekemään hämmästyttävän mehukas leikkaus.

Mutta ensin puhumme uudesta Sabre-infrapuna-grilli. Char-Broil-perheen ohella Saber-grilla on runsaasti grillausta historiaa takanaan ja Saber on siirtynyt tulevaisuuteen hienolla uudella teknologialla, jota kutsutaan infrapuna-ruoaksi.

Aviomies on tutkinut infrapuna-grillit jonkin aikaa, siitä lähtien, kun hän kuullut kuinka kuumaa grillit pääsevät luomaan suurta hiertää. Joten kun minulle tuli mahdollisuus liittyä Saberin kanssa, hän oli enemmän kuin peli.

Meidän Saber-grilli ei ole charcoal alla arin kuten vanha grilli. Sen sijaan Saber on kehittänyt patentoidun ruoanlaittotuolin kyseisen techie-infrapuna-ruoan kanssa, joten palo-ups ja tippuminen tulipaloon ovat menneisyydessä. Savu ja höyry saatetaan ruoanlaittoon, kun mehut putoavat infrapunasaikaan ja poltetaan välittömästi. AKA, ei tarvitse tippua!

Saber-grilli

Mutta jos ei ole puuhiiltä, ​​miten saat tuon savustetun, grillattua makua? Keittoturkki osoitti pelkoni täysin tukikohdasta, kun jopa tarjouskilpiksenni poistui grillimerkit, joita emme koskaan olleet aiemmin. Kaikki on lämpöä vauva.

Uusi kolmen polttimen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli on sama tekniikka, jota näet monissa ravintola-keittiöissä ja joka tuottaa lämpötiloja jopa 700 astetta 10 minuutissa, juuri niin kuin minun mieheeni toivoi. Vanha grilli on vain 450 astetta korkealla, joten se on vakava askel kuumalla vyöhykkeellä.

Miksi suuri lämpö on tärkeää? Koska ruuava ruoka korkeissa lämpötiloissa tiivistää mehukkaat sisätilat.

epäsuora keittäminen. Kolmella grillivyöhykkeellä voit tehdä sen samaan aikaan kuin teimme näiden porsaiden ja persikoiden kanssa.

Olemme yhä tottuneet selvittämään kuinka uuden grillin tempput vertaavat vanhaan grillimme, mutta jo olemme huomanneet suuren muutoksen siitä, että se on karkeasti poistunut edeltäjä, joka jatkuvasti juoksi omalla lämpötilavälillä.

Tietoja reseptistä:

Sianlihan suolaliuos on avainasemassa. Olen puhunut tästä prosessista ennen salamani super-mehukas sianlihaa. Suolassa oleva suola auttaa pitämään lihan kosteutta ja säilyttämään sen ruoanlaittoa varten. Kaikkialla lihassa sisään rakennettu maku, kosher suolan yksinkertainen maustekastike ja tuorepaperi ovat kaikki mitä tarvitset ennen grillaustyynyä. Käytin rosmariinia valintani herruudesta tämän suolaveden kanssa, mutta sinun pitäisi kokeilla myös salvia, laakerinlehteä tai persiljaa. Olen vaihtanut sekä rakeistettua sokeria että ruskeaa sokeria erilaisten suolaveden kanssa, mutta pääteoriaani on mitä käsiä tai ruokaa on.

Bone-in porsaanluut ovat suosikkini grillaukseen, mutta jos olet luuton fani, tuo lajike toimii tietysti myös hyvin. Suosittelisin paksua leikkausta säännöllisen tai ohut leikkauksen maksimaalisen mehukas maku.

Sen sijaan, että leikattaisiin sianlihasta tarkistaaksesi, onko se tehty, käytä sen sijaan pikaruokalämpömittaria. Joka kerta, kun leikkaat lakon siihen ruoanlaittoon porsaanleikkuun, jossa on viipale veitsellä, leikkaus vuotaa niitä ihania mehuja, joita teit niin kovasti tuoda sisään. Aseta lämpömittari kyljen puolelle varmimman lämpötilan lukemista varten ja vältä koskettaa luuta.

Sekoita paahdetut mehut sianlihaan sekä persikat ja sipulit, koska maku on MISSÄÄN! Chili-kastikkeen lämpö (käytän tätä) on yksi suosituimmista tavoista tasapainottaa persikoiden makeutta ja täyttää viipaloidut sipulit.

Ainekset:

2 paksua leikattua, luullista sianlihaa

2 kuppia omenasiideriä

2 kuppia vettä

½ cup granuloitua sokeria

⅓ cup kosher suolaa

2 oksaa rosmariinia

2 valkosipulia, kuoritut ja murskatut

1 tl mustapippuria

Oliiviöljy

kosher-suolaa ja juuri murskattua mustapippuria

Grillattua persikkaa Salsaa

2 persikkaa, kasaantunut ja puolittunut

2 rkl oliiviöljyä jaettuna

3 tl rakeistettua sokeria jaettuna

½ kuppia puristettu punasipuli

3 tl valkoista balsamiviinietikkaa

1 ½ tl Vietnamin chili-valkosipulikastiketta

Kosher suola

tuore basilika lehdet

Ohjeet:

Huuhtele sianlihan luut, kuivaa ja pistä pakastuspussiin.

Huuhtele sianlihan luut, kuivaa ja pistä pakastuspussiin.

Tuo omenasiideri, vesi, ½ cup sokeri ja ⅓ cup kosher suola kiehuvaan pieneen kattilaan. Sekoita kunnes sokeri ja suola liukenevat. Poista lämpöä ja lisää muutama jääkuutio jäähdytetään suolaveden. Anna jäähtyä kokonaan ja lisää sitten pakastinpusseja sianlihalle sekä rosmariinirypäleitä, valkosipulinkynsiä ja mustapippuria. Jäähdytä vähintään 4 tuntia yön yli.

Poista sianlihakset suolavedestä ja heitä suolaliuos pois. Pistä sianliha kuivaksi paperipyyhkeellä ja kevyesti harjalla oliiviöljyllä ja kaada kosher-suolalla ja tuoreella mustapippurilla.

Kuumenna toinen sivu grilli korkealle ja toinen puoli alhaiseksi. Ruskea luut noin viiden minuutin ajan tai kunnes hieno grillimerkki kehittyy ja kääntyy sitten toiselle puolelle ja kypsennä vielä 5 minuuttia. Käännä hiutaleet ja siirrä ne grilliin matalalämpöosaan. Kypsennä vielä 10-12 minuuttia tai kunnes sianliha saavuttaa 155 asteen sisäisen lämpötilan paksuimmassa osassa. Siirrä astiaan ja teltta alumiinifolioon noin 5 minuutin ajan ja hiutaleet saavuttavat 160 astetta.

Vaikka sianliha ruoanlaittelee grillin matalassa lämpötilassa, päätä vaaleanpuoleiset puolukat hedelmälliseltä puolelta 1 rkl oliiviöljyä ja ripottele 2 teelusikallista sokeria.

Grillaa persikat lihan puolelle alas grillin korkean lämpötilan puolella noin 4-5 minuutin kuluttua kummallakin puolella. Siirrä leikkuulaudalle ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita punaiset sipulit jäljellä oliiviöljyn rkl, valkoinen paahdetettu etikka, chili-valkosipulikastiketta, 1 tl sokeria ja sitruunahapon suolaa. Lisää viipaloidut persikat punaisiin sipuliin ja sekoita kevyesti.

Päätä sianlihakset persikoilla ja sipulisekoituksella ja koristele rypytetyllä basilikan lehdillä.