Chili valkosipuli kanaa vartaat kreikkalaisen jogurtin dip

Chili valkosipuli kanaa vartaat kreikkalaisen jogurtin dip

Niin.

Se on vain minä, tai uusi vuosi ei todellakaan alkane vasta uuden vuoden ensimmäisenä maanantaina? Se on jotain totta.

Liity minuun ikuisesti maanantai-starteriksi ja ilahduttaakseni tämän ensimmäisen REAL -päivän … viisi päivää myöhässä. Hemmottele minua. Älä anna minun olla yksinäinen.

Minun päätöslauselma tänä vuonna on sama kuin viimeinen: en halua syödä yhtä ainetta, jota en täysin rakasta. Ainakin ei tarkoituksella.

Haluan ihastella jokaista puremani syödä, kääntyä jokaisen morselin päälle, jonka annan suuhuni ja pitää ruoan ihanaa, erittäin nautittavaa, nostalgista ja täydellistä asiaa, joka on elämässäni juuri nyt.

Jatkaa rakastamista niin paljon kuin minä, tai vielä enemmän, jos se on mahdollista.

Mikä tarkoittaa, että minun on ehkä peitettävä parsakaalia juustoissa ja käytettävä hieman enemmän pekoniöljyä, jos se on mahdollista, mutta hei. Mikä tahansa toimii.

Olen vakavassa tehtävässä (jälleen) päästäkseni tylsästä kanairusta. Menin läpi kymmenen kymmenen kuukautta siitä, etten halua mitään kanaa, paitsi täydellinen paahdettu täällä ja siellä ja maaaaaybe taco muodossa, ja siitä johtuen menin takaisin tylsää perusasiat, koska ne olivat helppoja. Koska tietenkin, jos en syö, tekisin vain helpoin asia. Kokonaistyötila.

Toinen asia on se, että olen tosissani tämän chili-valkosipulin yhdistelmän näinä päivinä – lihaa, kalaa, vihanneksia, hekkiä, jopa grillattua leipää eikä mitään muuta. Rakastan maustetta ja vähäistä makeutta. Ja!

Sitten yhdistettynä kevyeen jogurtin kastikkeeseen … joka antaa sille viileän ja virkistävän potkun, olen vain niin hullu siitä. Se antaa paljon makua mihin tahansa elintarvikkeisiin, joihin olen tekemässä. Aina plus, tietysti.

Sain nämä pienet puremat tekemään jotain erilaista ja vaihtamaan hieman, pitämään ateria hauska. Koska haudutetut puremat ovat hauskoja! Voit varmasti tehdä vain säännöllisen vanhan kananrinnan tai reidet samalla tavalla ja kallistaa tarkat makut. Mikä tahansa veneesi kelluu. Minun täytyy tehdä viihdyttää itseäni…

Chili-valkosipuli kanaa vartaat jogurtinkastikkeella

Chili-valkosipuli kanaa vartaat jogurtinkastikkeella

Ainekset:

1 kiloa luutonta, nahattomat kananrinta, leikattu paloiksi

1 rkl oliiviöljyä

2 rkl hunajaa

3 rkl chili valkosipulia liitä

1/4 tl suolaa

1/4 tl pippuria

2 rkl oliiviöljyä

lime kiilat palvelemiseen

Jogurtikastike:

1 kuppi tavallinen kreikkalainen jogurtti

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl leikattua ruohosipulia

1 rkl hunajaa

1 kalkkia, juiced

1/4 tl suolaa

1/4 tl pippuria

Ohjeet:

Lisää kananpalat leivinastialle tai suurelle uudelleensuljettavaksi muovipussiin. Laita kulhoon öljyä, hunajaa, valkosipulia, suolaa ja pippuria yhteen, kunnes ne yhdistetään. Kaada se kanan päälle ja sekoita kunnes kaikki kanan pinta on peitetty. Aseta jääkaappi ja marinoidaan vähintään 2 tuntia tai jopa yön yli.

Liota muutama bambu vartaat vedessä. Vedä 4 – 5 kanaa kustakin vartaasta. Lämmitä suuri pannu (tai grillisi!) Keskilämpötilalla ja lisää oliiviöljy (ei grilliä käytettäessä). Lisää kanan vartaat ja kypsennä kummallakin puolella 4-5 minuuttia, kunnes kypsennät. Tarjoile heti jogurtinkastikkeella ja lisää kalkkia.

Jogurtokastike: Ravista kaikki ainesosat yhteen kulhoon, kunnes kermainen ja yhdistetty.